|   
|   
|   
|   
1. Definitii si termeni generali de functionare
  1.1  Petup sau www.petup.ro – denumire comerciala al domeniului detinut de WORLD OF HOBBIES SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Dreptatii, Intrarea Colaborarii nr. 3, sector 6, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/11733/25.09.2015, cod unic de inregistrare fiscala 35051198.
 
  1.2  Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre World Of Hobbies SRL. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.
 
1.3 Terminologie folosita
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Petup (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Petup si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului inscrierea in concursurile organizate de Petup, vizualizarea istoricului medical al animalului de companie detinut, vanzarea acestuia, incarcarea de imagini, inscrierea in serviciul de PetDating.

Site – domeniul www.petup.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor/concursurilor desfasurate de www.petup.ro sau terte parti cu care acesta este in colaborare printr-un contract, fara niciun angajament din partea PetUp cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre PetUp, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.


1.4 Pentru a menţine siguranța contului pe www.petup.ro, iar acest lucru presupune următoarele angajamente din partea dvs.:
• Nu veţi colecta conţinut sau informaţii ale utilizatorilor folosind mijloace automatizate şi nu veţi accesa Petup în niciun alt mod folosind mijloace automatizate (cum ar fi programele bot de colectare, roboţii, păianjenii sau site-urile de tip scraper), fără acordul nostru prealabil.
• Nu veţi desfăşura activităţi ilegale de marketing pe Petup.
• Nu veţi încărca viruşi sau alte componente de cod rău-intenţionate.
• Nu veţi solicita informaţii de conectare şi nu veţi accesa conturi care aparţin altor persoane.
• Nu veţi agresa, nu veţi intimida şi nu veţi hărţui niciun utilizator.


1.5 • Nu veţi furniza informaţii personale false pe Petup şi nu veţi crea un cont pentru o altă persoană în afară de dvs. fără a avea permisiunea de a face acest lucru.
• Nu veţi crea mai mult de un cont personal.
• Dacă vă dezactivăm contul, nu veţi crea un alt cont fără permisiunea noastră.
• Nu veţi utiliza sectiunea de vanzari si PetDating dacă aveţi sub 16 ani fara acordul parintilor.
• Veţi menţine informaţiile dvs. de contact corecte şi actualizate.
• Nu veţi oferi nimănui parola (sau în cazul dezvoltatorilor, codul dvs. secret), nu veţi lăsa pe nimeni altcineva să vă acceseze contul şi nu veţi întreprinde nicio altă acţiune care ar putea periclita securitatea contului dvs.
• Nu veţi transfera contul dvs. către alte persoane fără a obţine în prealabil permisiunea noastră în scris.


1.6 În cazul în care colectați informații de la utilizatori: veţi obţine acordul acestora, veţi explica în mod clar că dvs. (şi nu Petup) colectaţi informaţiile acestora şi veţi publica o politică de confidenţialitate care explică ce informaţii colectaţi şi cum le veţi utiliza.

1.7 Scopul nostru este să livrăm reclame şi alt conţinut comercial sau sponsorizat care este valoros pentru utilizatorii noştri şi pentru promotori. Pentru a ne ajuta în acest sens, sunteţi de acord cu următoarele: Ne oferiţi permisiunea să vă utilizăm numele, fotografia de profil, conţinutul şi informaţiile asociate cu conţinut comercial, sponsorizat sau cu alt conţinut asociat (cum ar fi o marcă pe care o apreciaţi) oferit sau îmbunătăţit de noi. Acest lucru înseamnă că, de exemplu, permiteţi unei firme sau unei alte entităţi să ne plătească pentru a vă afişa numele şi/sau fotografia de profil împreună cu conţinutul sau cu informaţiile dvs., fără să primiți o compensare pentru acest lucru.

1.8 Dacă descărcaţi sau folosiţi software-ul nostru, cum ar fi un produs software independent, o aplicaţie sau un plugin pentru browser, sunteţi de acord că, la anumite intervale de timp, software-ul poate descărca şi instala upgrade-uri, actualizări şi caracteristici suplimentare de la noi, cu scopul îmbunătăţirii, perfecţionării şi dezvoltării respectivului software. Nu veţi modifica, nu veţi crea produse derivate, nu veţi decompila şi nu veţi încerca în niciun alt mod să extrageţi cod sursă de la noi, cu excepţia cazului în care vi se permite acest lucru în mod explicit prin intermediul unei licenţe de sursă deschisă sau cu excepţia cazului în care vă oferim permisiunea explicită în scris.

1.9 Dacă încălcaţi litera prezentului act de termini si conditii sau dacă creaţi în orice alt mod riscuri sau o posibilă expunere juridică pentru noi, putem opri parţial sau total furnizarea serviciilor oferite de Petup către dvs. Vă vom înştiinţa prin e-mail sau la următoarea încercare de vă accesa contul. De asemenea, puteţi şterge contul dvs. sau puteţi dezactiva aplicaţia în orice moment.

1.9 ÎNCERCĂM SĂ MENŢINEM SITE-UL PETUP.RO FUNCŢIONAL, FĂRĂ ERORI ŞI SIGUR, ÎNSĂ ÎL UTILIZAŢI PE PROPRIUL RISC. OFERIM PETUP CA ATARE, FĂRĂ NICIO GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA GARANŢII IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP ŞI DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE PROPRIETATE. NU GARANTĂM CĂ PETUP VA FI ÎNTOTDEAUNA UN SITE SIGUR, SECURIZAT SAU FĂRĂ ERORI, SAU CĂ PETUP VA FUNCŢIONA ÎNTOTDEAUNA FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎNTÂRZIERI SAU IMPERFECŢIUNI. PETUP NU ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ACŢIUNILE, CONŢINUTUL, INFORMAŢIILE SAU DATELE TERŢELOR PĂRŢI, IAR DVS. NE ELIBERAŢI PE NOI, PE DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII ŞI AGENŢII NOŞTRI DE ORICE REVENDICĂRI ŞI DAUNE, CUNOSCUTE ŞI NECUNOSCUTE, CARE SURVIN DIN SAU CARE SUNT ÎN LEGĂTURĂ ÎN ORICE MOD CU RECLAMAŢIA PE CARE O AVEŢI ÎMPOTRIVA UNOR ASTFEL DE TERŢE PĂRŢI.. NU RĂSPUNDEM ÎN FAŢA DVS. PENTRU NICIO PIERDERE DE PROFITURI SAU ALTE DAUNE PE CALE DE CONSECINŢĂ, SPECIALE, INDIRECTE SAU ACCIDENTALE, CARE SURVIN DIN SAU CARE AU LEGĂTURĂ CU PREZENTUL DOCUMENT SAU CU PETUP, CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAŢI ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA EXISTENŢEI UNOR ASTFEL DE DAUNE.

2. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala
2.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a PetUp, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

2.2 Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.Petup.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al PetUp asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al PetUp.

2.3 Orice Continut la care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre PetUp si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea PetUp cu referire la acel Continut.

2.4 Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

2.5 In cazul in care PetUp confera Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea PetUp pentru respectivul Utilizator/Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.6 Niciun Continut transmis catre Utilizator, Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea PetUp si/sau al angajatului/prepusului World Of Hobbies care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.7 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

3. Comanda
3.1 Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

3.2 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

3.3 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

3.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

3.4.1 neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

3.4.2 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Petup, in cazul platii online;

3.4.3 datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

3.5 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.


3.6 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online o cerere de retur la adresa http://www.petup.ro/index.php?id=contact#informatii.

3.7 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:


3.7.1 pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

3.7.2 pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

3.7.3 pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.;

3.8 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

3.9 In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

4. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
4.1.1 contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

4.1.2 furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

4.1.3 furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

4.1.4 furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

4.1.5 furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

5. CONFIDENTIALITATE
5.1 Petup va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

5.2 Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator/ Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

5.3 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Utilizatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Utilizatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Petup nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5.4 Prin inscrierea in baza de date a Petup, Utilizatorul/ Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Petup : furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Petup poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

6. PUBLICITATE
6.1 Newsletterele Petup sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Petup. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

6.2 In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
6.2.1 prin contactarea Petup in acest sens.
6.2.2 prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primate de catre Petup.

6.3 Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

7. FACTURARE – PLATA
7.1 Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.petup.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

7.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.3 Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Petup, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Petup, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

7.4 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

7.5 Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

7.6 Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Petup in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7.7 In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@petup.ro.

7.8 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Petup si nici nu vor fi stocate de catre de Petup sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitateautorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este EuPlătesc.ro ; un serviciu oferit de către EuroPayment Services.
Adresa:
Str. Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, România
Registrul Comerțului:
J40/9950/2006
Codul de idetificare fiscală, CUI
RO18773866
Procesator de date cu caracter personal
5804/2007


7.9 In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului.

7.10 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

7.11 Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine.

8. LIVRAREA BUNURILOR
8.1 Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

8.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.3 Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

9. GARANTII
Toate Bunurile comercializate de catre www.Petup.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

10. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

11. RASPUNDERE
11.1 Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2 Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

11.3 Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

11.4 Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

11.5 Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Petup, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
12.1 World Of Hobbies SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0017119 .

12.2 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, World Of Hobbies SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

12.3 Scopul colectarii datelor este:
- informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
- trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
- de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului;
- informarea Utilizatorului privind serviciile legate de sector medical – veterinar.


12.4 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a PetUp, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 0017119, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 12.3.

12.5 Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

12.6 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Dreptatii, intrarea Colaborarii, nr 3, Bucuresti, sector 6 in atentia World Of Hobbies SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

12.7 Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: strada Dreptatii, intrarea Colaborarii, nr 3, Bucuresti, sector 6 in atentia World Of Hobbies SRL va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

12.7.1 rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

12.7.2 transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

12.7.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

12.8 De asemenea, Petup poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 12.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

12.9 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

12.10 În funcție de Serviciile pe care le utilizezi, colectăm conținutul și alte informații pe care le oferi când utilizezi Serviciile noastre, inclusiv atunci când îți creezi un cont, când creezi sau distribui conținut, și când trimiți mesaje sau comunici cu alte persoane. Printre acestea se pot număra informații din conținutul sau despre conținutul pe care îl furnizezi, cum ar fi locația unei fotografii sau data la care a fost creat un fișier. De asemenea, colectăm informații despre modul în care utilizezi Serviciile noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizezi sau cu care interacționezi, sau frecvența și durata activităților tale.

12.11 Colectăm informații de pe sau despre computerele, telefoanele sau celelalte dispozitive pe care ai instalat sau de pe care accesezi Serviciile noastre, în funcție de permisiunile pe care le-ai acordat. Este posibil să asociem informațiile pe care le colectăm de pe dispozitivele tale. Iată câteva exemple de informații despre dispozitiv pe care le colectăm:
Locațiile dispozitivului, inclusiv locațiile geografice specifice, cum ar fi prin intermediul semnalelor GPS, Bluetooth sau Wi-Fi. Informații despre conexiune, cum ar fi numele operatorului tău de telefonie mobilă sau numele furnizorului de servicii de Internet (ISP), tipul browserului, limba și fusul orar, numărul de telefon mobil și adresa IP.


12.12 Folosim informațiile pe care le avem pentru a contribui la efectuarea verificării conturilor și a activităților, și pentru a promova siguranța și securitatea în cadrul Serviciilor noastre și în afara lor, cum ar fi prin investigarea activităților suspecte sau a încălcărilor politicilor și condițiilor noastre de utilizare. Depunem eforturi deosebite pentru a-ți proteja contul, folosind echipe de ingineri, sisteme automatizate și tehnologii avansate, cum ar fi criptarea și învățarea automatizată. De asemenea, oferim instrumente de securitate ușor de folosit, care oferă contului tău un nivel suplimentar de securitate.

12.13 Informațiile publice reprezintă orice informații pe care le distribui pentru o audiență publică, cât și informațiile din Profilul tău public, sau orice conținut pe care îl distribui pe mijloacele de socializare sau în alt forum public. Informațiile publice sunt disponibile oricărei persoane, indiferent dacă aceasta folosește sau nu folosește Serviciile noastre, și pot fi văzute și accesate prin intermediul motoarelor de căutare online, a API-urilor și a mijloacelor de comunicare offline, cum ar canalele TV.
În anumite cazuri, persoanele cărora le împărtășești informații și cu care comunici pot descărca și redistribui acest conținut altor persoane, în cadrul Serviciilor noastre și în afara lor. Când adaugi un comentariu la postarea altei persoane, persoana respectivă va decide audiența care poate vedea comentariul tău.


13. FORTA MAJORA
13.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

13.2 Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
1.1 Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre PetUp si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

15. INFORMATII PRIVIND DEEE
15.1 Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

15.1.1 cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

15.1.2 colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;

15.1.3 simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruc;

15.1.4 pictograma care indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.

16. PROPRIETAR NOU
Dacă se schimbă dreptul de proprietate sau de control parțial sau total asupra Serviciilor noastre și a activelor asociate, este posibil să transferăm informațiile tale către noul proprietar.

17. INTIMIDAREA ȘI HĂRȚUIREA
Nu tolerăm actele de intimidare sau de hărțuire. Îți permitem să vorbești liber despre subiecte și persoane de interes public, însă vom șterge conținutul care pare a viza în mod intenționat persoane obișnuite, în scopul de a le înjosi sau de a le afecta imaginea. Acest conținut include, dar nu se limitează la: pagini care identifică și înjosesc persoane obișnuite, imagini modificate în scopul de a înjosi persoane obișnuite, fotografii sau clipuri video cu intimidări fizice, postate pentru a face victima de rușine, distribuirea de informații personale pentru a-i șantaja sau a-i hărțui pe ceilalți, și trimiterea repetată de mesaje nedorite către alți utilizatori.

18. FRAUDA ȘI MESAJELE SPAM
Depunem eforturi deosebite să ne asigurăm că informațiile pe care le oferi sunt în siguranță. Investigăm orice posibilă breșă de securitate. Este posibil să fie adusă în atenția instituțiilor care asigură aplicarea legii orice încercare de compromitere a securității unui profil, inclusiv frauda. Nu este permisă folosirea de informații înșelătoare sau inexacte pentru a strânge în mod artificial aprecieri, urmăritori sau distribuiri in cadrul concursurilor organizate de Petup. De asemenea, este interzisa folosirea altor metode; altele de cat cele mentionate in regulamentul concursurilor; in scopul obtinerii necuvenite de puncte. În plus, îţi cerem să îi respecţi pe ceilalți utilizatori şi să nu iei legătura cu ei în scopuri comerciale, fără acordul lor.

19. CONTURILE PRIETENILOR ȘI RUDELOR CARE NU MAI SUNT ÎN VIAȚĂ
De asemenea, rudele apropiate ne pot solicita să înlăturăm și să ștergem de pe site contul unei rude sau persoane dragi decedate.

20. ALTE INFORMATII
Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti Petup prin e-mail la adresa office@petup.ro ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: Bucuresti, sector 6, Str. Dreptatii, Intrarea Colaborarii nr.3.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS MENTIONATI VA RUGAM SA NU FOLOSITI SITE-UL SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA WEB WWW.PETUP.RO


PetStyling PetShop PetHotel PetDoc PetPharma 110 109 108 107 106 105 104 103 102 101 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 411 410 409 408 407 406 405 404 403 402 401 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311
Website Security Test